τι να δείτε και τι να κάνετε

Σε μια περιοχή με τόσες μεγάλες παραλίες, όλα τα θαλάσσια σπορ είναι εφικτά.

Αλλά και για αυτούς που δεν είναι φίλοι των θαλασσινών δραστηριοτήτων, υπάρχουν πολλές ευχάριστες δραστηριότητες για τον ελεύθερο χρόνο τους.

Έτσι στην ευρύτερη περιοχή είναι δυνατόν να κάνετε:

Κολύμπι, ποδηλασία, γκολφ, ιππασία, Jeep-safari, mountainbiking, ιστιοπλοΐα,Τένις, Πεζοπορίες, Jet-Ski, parasailing, θαλάσσιο σκι, Bowling, μίνι γκολφ, επισκέψεις σε μουσεία, επισκέψεις σε σπήλαια,

ακόμη και να συμμετέχετε σε θεατρικές παραστάσεις.

Γευστικές και Gourmetδοκιμές καιWineTasting.

Μπορείτε να πάρετε εκδρομές για να επισκεφθείτε τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους όλης της Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλονίκη:

Κάντε μια βόλτα γύρω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης για να πάρετε μια εικόνα της Μακεδονικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης.

Στεγάζει μια καλή συλλογή από θρησκευτικά αντικείμενα, γλυπτά και χρυσό από το κοντινό νεκροταφείο. Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία είναι οι θησαυροί της Βεργίνας, που ανακαλύφθηκαν το 1978 και οι οποίοι περιλαμβάνουν τον τάφο του Φιλίππου, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, θα βρείτε μια καλή συλλογή από γλυπτά, τοιχογραφίες και ψηφιδωτά, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία ορθόδοξων θρησκευτικών εικόνων από τον 14ο-18ο αιώνα.

Θα βρείτε θαυμάσιες τοιχογραφίες αν επισκεφθείτε την εκκλησία του 17ου αιώνα, του Αγίου Νικολάου του Ορφανού και τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Η Αγία Σοφία είναι ένα αξιοσημείωτο μνημείο με τεράστιο θόλο και ψηφιδωτό της Ανάληψης του Κυρίου.

Μουσεία

  • Ο Λευκός Πύργος
  • Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
  • τη Θεσσαλονίκη Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
  • ΒεργίναστηνΗμαθία

 

Ο σύγχρονος πολιτισμός μπορεί να γίνει επιλεκτικά με μια επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της, πραγματοποιείται κάθε Νοέμβριο. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε το Μουσείο Κινηματογράφου, το εντυπωσιακό Μέγαρο Μουσικής της πόλης, ή το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Οι οικογένειες μπορούν να συνδυάσουν ένα ταξίδι στο ζωολογικό κήπο με μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Εκδρομές με πλοίο

Επίσκεψη στις παραλίες με σκάφος.

Μπορείτε να ενοικιάσετε σκάφος ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας και να επισκεφθείτε όποια παραλία θέλετε αλλά και πλεύσετε κατά μήκος των χερσονήσων.

Αν έχετε δικό σας σκάφος, θα βρείτε μια πολύ οργανωμένη μαρίνα στο Πόρτο Καρράς της Σιθωνίας και στη Σάνη της Κασσάνδρας.

Δραστηριοτητες!


Sun Residence Book Your Stay Now

Κάντε κράτηση τώρα
και επωφεληθείτε των εκπληκτικών
προσφορών μας!!!

γνωρίστε μας καλύτερα

Παροχές Sun Residence
sunresidence gallery
προσφορές στη χαλκιδική
εξορμήσεις στη χαλκιδική

Επισκεφθείτε το Sun Residence στη Χαλκιδική