Το SunResidence βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα ενώ απέχει από το κέντρο της περιοχής και τα εμπορικά καταστήματα μόλις 500 μέτρα. Υπάρχει στάση λεωφορείου σε απόσταση 1χλμ.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο απέχει 80χλμ και το λιμάνι 100χλμ.
Η αστική γραμμή 45 συνδέει απευθείας τον Σταθμό «Μακεδονία» όπου τερματίζουν όλες οι υπεραστικές γραμμές άλλων πόλεων, με τον σταθμό του Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Χαλκιδικής.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση και να ενημερωθείτε για τις ώρες δρομολογίων από τον σταθμό του Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Χαλκιδικής για το μέρος της Χαλκιδικής που σας ενδιαφέρει: http://ktel-chalkidikis.gr
Για λεωφορείο από άλλες πόλεις ενημερωθείτε από το ΚΤΕΛ της πόλης αφετηρίας.

drive to polichronoΜε αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη.

Η απόσταση από τη Θεσσαλονίκη είναι 90 χιλιόμετρα.
Επιλέγετε την ανατολική έξοδο της πόλης είτε από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης προς Χαλκιδική είτε από το κέντρο της πόλης διαμέσου της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ακολουθείτε την Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή και εισέρχεστε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης –  Ν. Μουδανιών.
Δεν χρειάζεται να αλλάξετε δρόμο καθόλου.
Αφού περάσετε τον κόμβο των Ν. Μουδανιών θα οδηγήσετε για 33 επιπλέον χλμ και μετά το χωριό Κρυοπηγή  θα φτάσετε στο Πολύχρονο.
Το SUNRESIDENCE βρίσκεται 800μ πριν το Πολύχρονο κάτω αριστερά από τον δρόμο που κινήστε.
Στο φανάρι του Πολύχρονου στρίψτε αριστερά και στο πρώτο δρόμο αριστερά.

Σε 800μ θα έχετε φτάσει μπροστά στο ξενοδοχείο μας.

Με ταξί :

Υπάρχουν πολλά ταξί έξω από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όποια κι αν είναι η ώρα άφιξής σας.
Επίσης υπάρχουν πάρα πολλά ταξί σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης που είναι διαθέσιμα για να σας μεταφέρουν στο Πολύχρονο – Χαλκιδικής όπου βρίσκεται το SUNRESIDENCEHOTEL.
Η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα.
Ρωτήστε τον οδηγό του ταξί σας για το κόστος μεταφοράς πριν επιβιβαστείτε και μετά τηλεφωνήστε στην υποδοχή του ξενοδοχείου.
Οι προγραμματισμένες μεταφορές έχουν πάντα μεγαλύτερο κόστος.

Με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη:

Η Χαλκιδική συνδέεται με τη Θεσσαλονίκη με συχνά δρομολόγια λεωφορείων του ΚΤΕΛ. (Πληροφορίες ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τηλ. 2310-924.444, ΚΤΕΛ Πολυγύρου τηλ. 23710-22.309.
Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο από τον κεντρικό σταθμό του  Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Χαλκιδικής από όπου αναχωρούν τα λεωφορεία για οποιοδήποτε προορισμό της Χαλκιδικής και βρίσκεται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων (κόμβος Praktiker).

Επιλέξτε τη γραμμή Κασσάνδρα με στάση στο Πολύχρονο.

Sun Residence Book Your Stay Now

Κάντε κράτηση τώρα
και επωφεληθείτε των εκπληκτικών
προσφορών μας!!!.